Dit is CoFactor
en hoe wij werken

Als werkgevers en medewerkers zich samen inzetten om te werken aan inzetbaarheid creëren ze een wendbare, weerbare en prettige werkomgeving. Daarin komen de talenten en prestaties van teams en individuele medewerkers en leidinggevenden het best tot hun recht.
Daarom zet CoFactor in op co-creatie tussen werknemers en hun werkgever om te zorgen voor goede inzetbaarheid. Dat vereist de juiste onderlinge afstemming. In de chemie zorgt een cofactor voor belangrijke verbindingen, die ook nog werken als katalysator. Dat doen wij ook voor organisaties met onze aanpak voor inzetbaarheid. Dit is al ruim 15 jaar ons specialisme.
Wij hebben een aanpak ontwikkeld om het werken aan inzetbaarheid concreet en doelgericht te maken. Zo helpen wij organisaties om hun ambities voor (duurzame) inzetbaarheid daadwerkelijk te vertalen in resultaten.

De oprichters en co-eigenaren

Olaff Smit

Hij is arbeidsexpert en ondernemer in hart en nieren. Olaff studeerde Personeel & Arbeid en werd hierna arbeidsdeskundige en bedrijfsadviseur voor duurzame inzetbaarheid. Hij had slechts drie maanden een vaste baan toen hij op zijn 23e samen met zijn vader zijn eigen bedrijf begon voor de ondersteuning van werkgevers en werknemers bij hun uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid. Inmiddels is hij 38 en zelf vader van twee kinderen. Zijn grootste kracht? Structureren en toewerken naar een stip op de horizon. “Dat doe ik voor mezelf en samen met de mensen waarvoor ik werk.”

Claire Recourt

Zij is loopbaanexpert met een sterk geloof in eigen sturing. Claire studeerde Personeel & Arbeid en werd loopbaancoach en bedrijfsadviseur voor duurzame inzetbaarheid. Het ondernemerschap zit in haar bloed en zij krijgt veel energie als zij anderen helpt om zich te blijven ontwikkelen en hun kwaliteiten goed in te zetten door trouw te blijven aan hun eigen kern en krachten. “Ik help werknemers en werkgevers om dit samen voor elkaar te krijgen en om dit goed te borgen in hun organisatie.” Haar grootste kracht? Scherpzinnig aanvoelen waar het voor iemand écht om gaat en dat met souplesse aan hen kunnen overbrengen

Dit is onze missie

Wij zetten ons volledig in om te zorgen dat werknemers en werkgevers de handen ineenslaan om werknemers eigenaar te maken van hun inzetbaarheid. Dat gaat niet vanzelf.

Daarom ondersteunt CoFactor werkgevers en werknemers met slimme praktische Programma’s, Trainingen en Coaching die de verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van werknemers vergroot en organisaties serieus laat kijken naar hun beleid en praktische aanpak voor inzetbaarheid. Wij richten ons op de autonomie, talenten en veerkracht van iedere werknemer en de sleutelpositie van leidinggevenden in organisaties om medewerkers hierin te stimuleren. 

Hier geloven wij in

Bij onze inzet voor het vergroten van inzetbaarheid werken wij vanuit deze kernwaarden:

Autonomie

“Ieder mens moet kunnen vertrouwen op zijn eigen autonomie, talenten en veerkracht.”  Daarom zijn de diensten en producten die wij ontwikkelen erop gericht om werkgevers en werknemers hierin te stimuleren en te ondersteunen. Bij CoFactor werken wij op onze eigen manier en altijd trouw aan de zaken waar wij voor staan. Wat wij doen is écht: zonder verborgen agenda of poespas. Zo maken wij voor iedereen hét verschil.

Verbinding

“Zonder verbinding is er geen basis voor samenwerking.” Het lijkt misschien vanzelfsprekendheid, maar wij willen dit toch benadrukken. Zonder verbinding is er niets. Daarom zoeken wij in onze hulp aan werkgevers en werknemers altijd de verbinding om hen te kunnen helpen met hun behoeften. Die verbinding leggen we ook vanuit onze producten en diensten. Dat is de Co-factor. 

Vakmanschap

“Onze klanten hebben recht op betrouwbaar en deskundig advies. Ook als dat betekent dat wij iets juist niet doen.”  Wij hebben een missie en leggen ‘de lat’ hoog. Voor onszelf en de mensen waarvoor wij werken. Passie is voor ons een werkwoord. Wij werken dagelijks aan ons vak om trainingen, programma’s en coaching te ontwikkelen die organisaties en medewerkers blijvend wendbaar, weerbaar en werkbaar houdt. Wij communiceren daarbij altijd helder en ‘to the point’. Niet met ‘rocket science’ maar met daadkracht.

Onze bredere focus

Naast ons specialisme op het gebied van inzetbaarheid helpen wij werkgevers en werknemers ook bij re-integratietrajecten en loopbaanadvies met ons full service re-integratiebureau Enroute. Met Coach Hero bieden wij een oplossing die coaching voor organisaties en medewerkers toegankelijk, toepasbaar en transparant maakt.

Onze blogs

Background Image
Uncategorized
admin

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

lees meer